انواع عایق صوتی روکار و کاربرد آنها

عایق صوتی روکار برای سطوح مختلف از جمله دیوار و سقف به کار می‌رود که نصب آسانی دارد. بسته به نوع عایق، گاهی بدون زیرسازی و گاهی با زیرسازی‌های اولیه امکان نصب آن فراهم می‌شود. اگر در فکر کاهش آلودگی صوتی محل زندگی یا کار خود هستید، اما نمی‌خواهید بازسازی انجام دهید، می‌توانید با استفاده از عایق صوتی زینوبست، هم صدای بیرونی را کاهش دهید، هم تنوعی در دکوراسیون خود ایجاد کنید.

عایق صوتی روکار دیواری

برای کاهش آلودگی صوتی محیط، 2 راهکار وجود دارد. یکی استفاده از عایق صوتی دیواری به صورت توکار و دیگری نصب عایق صوتی دیوار به صورت روکار.

برای اجرای عایق صوتی درون دیوار، یا باید ساختمان در مرحله ساخت باشد، که پیش از اتمام ظریف‌کاری، عایق درون دیوار جاسازی شود یا اینکه اگر ساختمان یک بنای ساخته شده است نیاز به تخریب قسمتی از دیوار و سپس بازسازی آن دارد.

اما امروز با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از مواد مختلف، امکان اجرای عایق صوتی دیوار به صورت روکار هم فراهم شده است.

 

انواع عایق صوتی روکار دیواری

. به دلیل وجود سر و صدا و آلودگی صوتی، احتیاج به نصب عایق صوتی بسیار زیاد شده. از طرفی تکنولوژی امروزه به کمک راحتی در استفاده از این عایق‌های صوتی آمده است.

تنوع  عایق صوتی امروزه در بازار بسیار زیاد است. یکی از جدیدترین و پر طرفدارترین انواع عایق‌های صوتی روکار هم، پنل آتیک دکوراتیو است.

عایق صوتی دکوراتیو

عایق صوتی دکوراتیو که به آن پنل عایق صوتی هم گفته می‌شود، در طرح‌ها و رنگ‌های متنوع و جذاب تولید می‌گردند. کیفیت این پنل‌ها، به ضخامت و جنس آن‌ها بستگی دارد. اما جاذبه اصلی آن‌ها تنوع در طرح و رنگ و ابعادشان است. برای نصب این عایق‌ها یک ورق مخصوص چسب‌دار به اندازه همان فضای مورد نظر نسب می‌شود و سپس پنل‌ها روی آن نصب می‌گردند.

نکته: کارشناسان حوزه نصب عایق، توصیه می‌کنند که برای گرفتن بهترین نتیجه از نصب عایق صوتی دیواری دکوراتیو، بهتر است هر دو طرف یک دیوار 

، این عایق نصب شود.

 

 

عایق الاستومری

عایق الاستومری از جمله مواد سلولی منعطف هستند که بر پایه پلی ونیل کلرید و نیتریل بوتادین ساخته شده‌اند. عایق الاستومری در دو شکل ساده و موجدار وجود دارد. نوع موجدار آن جذب صوت بهتری دارد. برخی از این عایق‌ها هم به صورت ورقه‌ای و هم به صورت رولی در بازار موجود هستند.

عایق صدای صاف

این نوع عایق دیواری، روکار بوده و در قالب ورق‌هایی با اندازه‌های مختلف قابل برش زدن هستند. به زیرسازی خاصی احتیاج ندارند و علاوه بر دیوار بر روی سقف هم استفاده می‌شوند. عایق صدای صاف را می‌توان از دیواری جدا کرد و بر دیوار دیگری نصب نمود. این عایق‌ها به صورت یک رو چسبدار و دورو چسبدار در بازار موجودند.

 

عایق صدای منشوری یا گوه‌ای

این نوع عایق، مانند عایق شانه تخم مرغی است. ظاهر آن شبیه دیواری است که از مجموعه فوم‌هایی شبیه به منشور یا هرم پوشانده شده است. این نوع عایق صدا به دلیل ظاهر جذاب و کاربرد مناسبی که دارد، مورد توجه افرادی واقع می‌شود که فضا را برای ضبط صدا می‌خواهند آتیک کنند.

عایق صوتی

انواع عایق صوتی و کاربرد آنها

عایق ,صوتی ,نصب ,روکار ,دیوار ,هم ,عایق صوتی ,به صورت ,صوتی روکار ,استفاده از ,این نوع ,صوتی روکار دیواری
مشخصات
آخرین جستجو ها